Tarieven 2024

Intake gesprek, inclusief eerste behandeling – € 85,00
Vervolgbehandelingen – € 62,50 per consult

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 – 17:00 uur
Woensdag: 8:00 – 17:00 uur
Donderdag: 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 tot 13:00 uur

Behandelingen worden alleen op afspraak uitgevoerd.

Verhinderd?

Ben je verhinderd? Laat het me dan tenminste 24 uur voor de geplande afspraak weten. Je geeft mij daarmee de gelegenheid om nog iemand anders te kunnen helpen. De gereserveerde tijd breng ik dan niet bij je in rekening. Bij niet-tijdig annuleren breng ik de geplande afspraak 100% in rekening.

Hoe zit het met de betaling?

Na afloop van de behandeling kun je bij mij pinnen. Contant afrekenen kan ook. Ik werk niet op rekening. Aansluitend aan de behandeling verstuur ik de factuur per e-mail. Deze kun je dan declareren bij de zorgverzekeraar.

Wordt acupunctuur vergoed?

Acupunctuur valt voor de ziektekostenverzekering/zorgverzekering onder de alternatieve geneeskunde. Dat betekent dat je zorgverzekeraar de kosten voor acupunctuur in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoedt, indien je een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten.

Als acupuncturist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit lidmaatschap is voor de meeste zorgverzekeraars een belangrijke voorwaarde om tot vergoeding over te gaan.

Voor acupunctuur is geen verwijzing van de huisarts nodig. De vergoeding gaat niet af van het eigen risico.

Vergoedt jouw verzekeraar acupunctuur?

Wil je weten welk bedrag je van jouw zorgverzekeraar vergoed krijgt? Kijk dan in je polisvoorwaarden of check dit vergoedingenoverzicht 2024.

Vragen? Neem dan gerust contact met mij op via 06 – 57 93 97 86 of laat een bericht achter. Ik neem vaak nog dezelfde dag contact met je op.


Recensies