Acupunctuur Medemblik

Op zoek naar een acupuncturist in omgeving Medemblik? Bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn kunt u terecht voor behandeling van de meest uiteenlopende klachten. Vaak biedt de reguliere zorg onvoldoende soelaas bij het volledig wegnemen van bepaalde klachten. Hierbij kan gedacht worden aan klachten op het gebied van de rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. In deze gevallen kan er met behulp van acupunctuur vaak wel effectieve oplossingen worden gevonden. Voor professionele acupunctuur in omgeving Medemblik kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Medemblik

Mijn naam is Ineke Feldmann en na het cum-laude behalen van mijn Algemeen Medische Opleiding ben ik mijn studie acupunctuur begonnen aan het TCMA te Utrecht. Ik ben met deze opleiding begonnen omdat de Oosterse gezondheidszorg zich meer richt op de mens als geheel en niet alleen op symptoombestrijding. In mijn eigen acupunctuurpraktijk aan de Duke Ellingtonhof 60 in Hoorn werk ik nu volgens de dr. Tan-methode. Dr. Tan is van Chinees-Indonesische afkomst en heeft ook zijn Westers medische opleiding aan de VU aangevuld met opleidingen in de Chinese geneeskunde en alternatieve geneeswijzen.

Volgens zijn methode werk ik aan het opheffen van blokkades in uw lichaam die de doorstroom van energie blokkeren. Deze blokkades verstoren het evenwicht en zorgen voor uw (pijn)klachten. De probleemgebieden worden aangepakt volgens een systeem van spiegelen en Ying en Yang waarbij naalden worden geplaatst op plaatsen die juist ver en gespiegeld liggen van het probleemgebied. Zo kunnen er naalden in de hand gebruikt worden om problemen met de voet op te lossen. Acupunctuur kan in veel gevallen een effectieve oplossing bieden voor uw gezondheidsklachten. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Medemblik bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn dus aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuurpraktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Medemblik, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.