Acupunctuur Volendam

Bent u op zoek naar aan acupuncturist in omgeving Volendam omdat u klachten ervaart die maar niet over willen gaan en de reguliere zorg daarvoor geen uitkomst biedt? Kom dan eens langs bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Mijn naam is Ineke Feldmann en vanuit mijn praktijk help ik mensen met verschillende gezondheidsklachten door middel van acupunctuur. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan klachten op het gebied van rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Ik ben daarnaast vooral gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die buiten hun wil om kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Volendam kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Volendam

Na de opleiding Algemeen Medische Opleiding cum-laude te hebben behaald, ben ik begonnen met de studie acupunctuur aan het TCMA te Utrecht. Ik ben met deze opleiding begonnen omdat de Oosterse gezondheidszorg zich meer richt op de mens als geheel en niet alleen op symptoombestrijding. In mijn praktijk baseer ik mijn behandelingen daarom op de methode van dr. Tan. Ook hij heeft zijn Westerse medische opleiding aangevuld met de Chinese geneeskunde en alternatieve geneeswijzen. Volgens zijn methode hef ik blokkades op in uw lichaam die de doorstroom van energie blokkeren. Deze blokkades verstoren het evenwicht en zorgen voor uw (pijn)klachten. Door een systeem van spiegelen en ying en yang worden er naalden geplaatst in het deel dat juist ver van het probleemgebied is verwijderd. Zo kan voor het behandelen van een voet de naalden juist in de hand worden geplaatst. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Volendam bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Volendam, maak dan vrijblijvend een afspraak door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.