Acupunctuur Andijk

Behaalt u met de reguliere zorg niet het beoogde effect? Blijven uw gezondheidsproblemen aanhouden zelfs na herhaalde bezoeken aan de huisarts? Overweeg dan eens acupunctuur. Voor een professionele acupuncturist in de omgeving Andijk kunt u terecht bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Mijn naam is Ineke Feldmann en vanuit mijn praktijk in Hoorn help ik mensen zoals u door middel van acupunctuur. Veelvoorkomende problemen die ik daarbij aanpak zijn o.a. rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Ik ben daarnaast vooral gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die buiten hun wil om kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Andijk kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Andijk

In mijn praktijk hanteer ik de methode van dr. Tan. Hierbij wordt uitgegaan van een netwerk van 12 meridianen in het lichaam. Deze meridianen vormen een netwerk dat in evenwicht is. Wanneer er een verstoring is, treden er (pijn)klachten op. De energie kan dan niet meer vrij door het netwerk stromen. Om het evenwicht te herstellen en de doorvoer van energie te bevorderen, worden er punten op het lichaam geprikt. De plek waar de naalden worden geplaatst is niet het probleemgebied zelf maar ligt daar ver van af. Er wordt uitgegaan van een systeem van spiegeling en ying en yang. Zo kan het dus dat voor voetproblemen de naalden in de hand worden geplaatst i.p.v. de voet. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Andijk bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk Hoorn

Acupunctuur Praktijk Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Andijk, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.