Acupunctuur Middenbeemster

Mijn naam is Ineke Feldmann en in mijn praktijk kom ik dagelijks in contact met mensen die met klachten rondlopen die maar aan blijven houden. Vaak zijn zij al naar de huisarts geweest maar heeft dat niet geleid tot een blijvende oplossing. Indien de reguliere zorg geen uitkomst biedt, kan acupunctuur dat wellicht wel. Voor een acupuncturist in omgeving Middenbeemster kunt u bij mij terecht. Ik heb mijn praktijk aan de Duke Ellingtonhof 60 in Hoorn en behandel daar de meest uiteenlopende klachten. Veelvoorkomende klachten waar men bij mij voor aanklopt, hebben betrekking op de rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die ongewenst kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Middenbeemster kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Middenbeemster

Na de Algemeen Medische Opleiding die ik cum-laude heb afgesloten, ben ik begonnen aan het TCMA te Utrecht om daar acupunctuur te studeren. Ik kon mij vinden in de zienswijze van de Oosterse gezondheidszorg waarbij er meer wordt gekeken naar de mens als geheel in plaats van symptoombestrijding. Door de combinatie van mijn kennis over en mijn ervaring met zowel verpleegkunde alsook acupunctuur heb ik meer mogelijkheden om klachten specifiek en op de juiste wijze te behandelen. In mijn praktijk hanteer ik de methode van dr. Tan dat uitgaat van een netwerk, gevormd door meridianen, die voor evenwicht in ons lichaam zorgt. Wanneer er een verstoring optreedt in dit netwerk, dan resulteert dit in (pijn)klachten. Via acupunctuur worden er punten op het lichaam geprikt die het natuurlijk evenwicht in het lichaam herstellen. De naaldjes worden niet in het probleemgebied zelf geprikt maar daar ver vandaan volgens een systeem van spiegeling en ying en yang. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Middenmeer bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Middenbeemster, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.