Acupunctuur Berkhout

Loopt u rond met onopgeloste gezondheidsproblemen en kan uw huisarts in Berkhout weinig voor u betekenen? Wanneer de reguliere zorg geen uitkomst biedt en u bent op zoek naar een acupuncturist in omgeving Berkhout dan kunt u terecht bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Mijn naam is Ineke Feldmann en in mijn praktijk behandel ik mensen met de meest uiteenlopende klachten. Te denken valt aan klachten met betrekking tot de rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die ongewenst kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Berkhout kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Berkhout

De Oosterse gezondheidszorg richt zich meer op de mens als geheel en niet alleen op symptoombestrijding. In mijn praktijk hanteer ik daarom de methode van dr. Tan. Volgens hem zijn er 12 belangrijke meridianen (die hij de 12 magic points noemt) in ons lichaam die een netwerk vormen dat voor evenwicht zorgt. Wanneer er een verstoring optreedt in dit netwerk dan resulteert dit in (pijn)klachten. Via acupunctuur worden er punten op het lichaam geprikt die het natuurlijk evenwicht in het lichaam herstellen. De naaldjes worden niet in het probleemgebied zelf geprikt maar daar ver vandaan volgens een systeem van spiegeling en ying en yang. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Berkhout bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Berkhout, maak dan vrijblijvend een afspraak door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.