Acupunctuur Zwaag

Mocht de reguliere zorg geen uitkomst bieden voor uw aanhoudende klachten dan kunt mogelijk uw klachten via acupunctuur laten verhelpen. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken, dat een behandeling met acupunctuur bij vele klachten effectief kan zijn. Voor een acupuncturist in omgeving Zwaag kunt u terecht bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Mijn naam is Ineke Feldmann en ik bied effectieve oplossingen voor de meest uiteenlopende gezondheidsklachten. Hierbij valt te denken aan klachten met betrekking tot de rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die ongewenst kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Zwaag kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Zwaag

Bij de acupunctuurbehandelingen ga ik uit van de methode van dr. Tan. Dr. Tan is van Chinees-Indonesische afkomst en heeft ook zijn Westers medische opleiding aan de VU aangevuld met opleidingen in de Chinese geneeskunde en alternatieve geneeswijzen. Volgens zijn methode hef ik blokkades op in uw lichaam die de doorstroom van energie blokkeren. Deze blokkades verstoren het evenwicht en zorgen voor uw (pijn)klachten. De probleemgebieden worden aangepakt volgens een systeem van spiegelen en Ying en Yang waarbij naalden worden geplaatst op plaatsen die juist ver en gespiegeld liggen van het probleemgebied. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Zwaag bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Zwaag, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.