Acupunctuur Edam

Wanneer u al verschillende keren bij de huisarts bent geweest voor u gezondheidsproblemen maar er geen adequate oplossing geboden kan worden, dan kan accupunctuur u wellicht wel verder helpen. Voor een professionele acupuncturist in omgeving Edam, kunt u terecht bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Mijn naam is Ineke Feldman en vanuit mijn praktijk heb ik al vele mensen zoals u geholpen. Veel voorkomende gezondheidsproblemen die ik behandel zijn gericht op rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Ik ben daarnaast vooral gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die buiten hun wil om kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Edam kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Edam

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op de methode van dr. Tan. Dr. Tan is van Chinees-Indonesische afkomst en heeft zijn Westers medische opleiding aangevuld met opleidingen in de Chinese geneeskunde en alternatieve geneeswijzen. Volgens hem zijn er 12 belangrijke meridianen (die hij de 12 magic points noemt) in ons lichaam die een netwerk vormen dat voor evenwicht zorgt. Bij een verstoring in het netwerk treden er (pijn)klachten op. De energie kan dan niet meer vrij doorstromen. Het evenwicht kan worden hersteld door het plaatsen van naaldjes op de juiste plaatsen. Dit is niet in het probleemgebied zelf maar gaat volgens een systeem van spiegeling en ying en yang. De naaldjes komen zo juist ver van het probleemgebied te staan. Bij de behandeling van problemen in de voet kan het dus zijn dat er naaldjes in de hand nodig zijn voor het herstellen van het evenwicht. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Edam bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk Hoorn

Acupunctuur Praktijk Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Edam, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.