Acupunctuur Middenmeer

Loopt u rond met onopgeloste klachten en bent u daarom op zoek naar een acupuncturist in omgeving Middenmeer? In dat geval kunt u terecht bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Mijn naam is Ineke Feldmann en vanuit mijn praktijk help ik mensen zoals u op een effectieve wijze van verschillende gezondheidsklachten af. Te denken valt aan rugklachten, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die ongewenst kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Middenmeer kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Middenmeer

Na het cum-laude behalen van de Algemeen Medische Opleiding begon ik mijn studie acupunctuur aan het TCMA in Utrecht. Ik ben deze studie gaan volgen omdat de Oosterse gezondheidszorg zich meer richt op de mens als geheel en niet alleen op symptoombestrijding. Door de combinatie van mijn kennis over en mijn ervaring met zowel verpleegkunde alsook acupunctuur heb ik meer mogelijkheden om klachten specifiek en op de juiste wijze te behandelen. In mijn praktijk hanteer ik de methode van dr. Tan. Volgens hem zijn er 12 belangrijke meridianen (die hij de 12 magic points noemt) in ons lichaam die een netwerk vormen dat voor evenwicht zorgt. Bij een verstoring in het netwerk treden er (pijn)klachten op. De energie kan dan niet meer vrij doorstromen. Het evenwicht kan worden hersteld door het plaatsen van naaldjes op de juiste plaatsen. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Middenmeer bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk Hoorn

Acupunctuur Praktijk Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Middenmeer, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.