Acupunctuur Enkhuizen

Bent u op zoek naar een acupuncturist in omgeving Enkhuizen omdat u met onopgeloste klachten rondloopt? Bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn kunt u terecht voor de meest uiteenlopende klachten. Te denken valt aan rugklachten, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Mijn naam is Ineke Feldmann en ik help mensen in mijn praktijk aan de Duke Ellingtonhof 60 in Hoorn met dergelijke klachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die ongewenst kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Enkhuizen kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur omgeving Enkhuizen

Dr. Tan is van Chinees-Indonesische afkomst en is afgestuurd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij combineert zijn Westerse medische opleiding met opleidingen in de Chinese geneeskunde en alternatieve geneeswijzen. In mijn praktijk werk ik volgens de methode van dr. Tan. Hierbij worden blokkades opgeruimd die problemen veroorzaken en het evenwicht in uw lichaam verstoren. Door naalden te plaatsen kan de energie weer vrij stromen. De naalden worden niet in de probleemgebieden geplaatst maar juist op gebieden die ver van het pijngebied liggen. Dr. Tan’s methode maakt namelijk gebruik van een systeem van spiegelen en Ying en Yang. Zo kan een pijn in de voet worden behandeld door de naalden op de juiste wijze in de hand te plaatsen. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Enkhuizen bent u bij Acupunctuur Praktijk Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuurpraktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Enkhuizen, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.