Acupunctuur Hoogkarspel

Het is bijzonder vervelend om met bepaalde gezondheidsklachten rond te lopen die maar niet over lijken te gaan. Zelfs bezoeken aan de huisarts halen soms niet het gewenste resultaat. Laat uw leven niet langer beïnvloeden door deze klachten maar maak een afspraak met een acupuncturist. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken, dat een behandeling met acupunctuur bij vele klachten effectief kan zijn. Acupunctuurbehandelingen worden daarom ook vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. Voor een professionele acupuncturist in omgeving Hoogkarspel kunt u altijd bij mij terecht. Mijn naam is Ineke Feldmann en ik heb mijn acupunctuurpraktijk in Hoorn waar ik mensen zoals u op effectieve wijze help met het oplossen van gezondheidsklachten. Voor acupunctuur in omgeving Hoogkarspel kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Hoogkarspel

Wat mij in het bijzonder aantrekt in de Oosterse gezondheidszorg is dat er wordt gekeken naar de mens als geheel en er niet slechts aan symptoombestrijding wordt gedaan. In mijn praktijk kies ik ervoor om de methode van dr. Tan te hanteren. Hierbij wordt uitgegaan dat het lichaam een netwerk is van meridianen dat voor evenwicht zorgt. Wanneer dat evenwicht wordt verstoord doordat de energie niet vrij meer door het netwerk kan stromen, dan merken wij dat in (pijn)klachten. Dit evenwicht kunnen wij herstellen door het plaatsen van naaldjes. Dit wordt niet gedaan in het probleemgebied zelf maar via een systeem van spiegeling en ying en yang. Hierdoor worden de naaldjes elders in het netwerk geplaats, ver van het probleemgebied. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Hoogkarspel bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Hoogkarspel, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.