Acupunctuur Wognum

Hebt u klachten die maar niet overgaan? Biedt de reguliere zorg geen soelaas? Blijf er dan niet mee rond lopen maar ga na of acupunctuur in uw geval uitkomst kan bieden. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken, dat een behandeling met acupunctuur bij vele klachten effectief kan zijn. Voor een professionele acupuncturist in omgeving Wognum kunt u terecht bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Mijn naam is Ineke Feldmann en samen kunnen wij bekijken of acupunctuur in uw geval uitkomst kan bieden. Een aantal veelvoorkomende problemen die ik behandel hebben betrekking op de rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen en koppels die ongewenst kinderloos zijn. Voor acupunctuur in omgeving Wognum kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur Wognum

Bij mijn behandelingen in mijn praktijk in Hoorn ga ik uit van de methode van dr. Tan. Deze methode gaat uit van 12 belangrijke meridianen (die hij de 12 magic points noemt) in ons lichaam die een netwerk vormen dat voor evenwicht zorgt. Wanneer er een verstoring optreedt in dit netwerk dan resulteert dit in (pijn)klachten. Via acupunctuur worden er punten op het lichaam geprikt die het natuurlijk evenwicht in het lichaam herstellen. De naaldjes worden niet in het probleemgebied zelf geplaatst maar daar ver vandaan volgens een systeem van spiegeling en ying en yang. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Wognum bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Wognum, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.