Meest voorkomende klachten

Pijn

Heb je (chronisch) last van hoofdpijn (migraine), rugpijn, nekpijn, gewrichtspijn en/of spierpijn? En wil je van die klachten af? Met behulp van acupunctuur kan ik de pijn en de onderliggende oorzaak van de pijn effectief aanpakken.

Recensies

Menstruatieklachten

Heb je elke maand opnieuw weer last van je menstruatie? Kun je niet normaal functioneren door krampende pijn in de buik? Last van een kort lontje en prikkelbaarheid? Of zijn de bloedingen onregelmatig of heel heftig? Met acupunctuur zijn menstruatieklachten heel goed te behandelen.

Recensies

Overgang

Ervaar je tijdens de overgang klachten zoals opvliegers, stemmingswisselingen, nachtzweten, slaapproblemen, gewichtstoename of andere klachten? Met acupunctuur hoeft de overgang helemaal geen onaangename fase te zijn.

Recensies

Spijsverteringsklachten

Heb je problemen met de spijsvertering? Last van misselijkheid, verminderde eetlust, maagklachten, een opgeblazen gevoel, obstipatie en/of diarree? Met acupunctuur zijn deze klachten heel goed te behandelen. 

Recensies

Burn-out/Stress

Ervaar je stress, heb je een (dreigende) burn-out of ben je overspannen?

Dan is het belangrijk om je rust te pakken en goed voor jezelf te zorgen. Met acupunctuur kan ik je helpen om de balans tussen lichaam en geest weer in evenwicht te krijgen.

Recensies