Acupunctuur Purmerend

Bent u op zoek naar een acupuncturist in Purmerend om op een effectieve wijze uw gezondheidsproblemen te verhelpen? Mijn naam is Ineke Veldman en in mijn acupunctuurpraktijk aan de Duke Ellingtonhof 60 in Hoorn help ik mensen zoals u. Veel van de mensen die ik heb geholpen in mijn praktijk liepen al een tijdje rond met hun problemen en vonden geen adequate oplossing in de reguliere zorg. Blijf niet met uw problemen rondlopen maar overweeg, eventueel in overleg met uw huisarts, een acupunctuurbehandeling bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn. Vaak wordt de behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. Voor acupunctuur in omgeving Purmerend kunt u dus prima bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn terecht.

Chinese acupunctuur omgeving Purmerend

In mijn praktijk behandel ik verschillende veelvoorkomende klachten. Te denken valt aan klachten m.b.t. rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. Mijn behandelwijze volgt de methode van dr. Tan waarbij er 12 belangrijke meridianen (die hij de 12 magic points noemt) in evenwicht worden gebracht door op de juiste plekken naaldjes te zetten.

De meridianen vormen een netwerk in het lichaam dat voor evenwicht zorgt. Een verstoring van dit netwerk zorgt voor (pijn)klachten. Met behulp van het plaatsen van naalden kan de energie weer vrij doorstromen. De naalden worden niet in het probleemgebied geplaatst maar op basis van een systeem van spiegelen en Ying en Yang. Zo kunnen er bijvoorbeeld naalden in de hand gebruikt worden voor het behandelen van problemen in de voet. Voor Chinese acupunctuur in omgeving Purmerend bent u bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn aan het juiste adres.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuur Praktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Dus zoekt u een professionele acupuncturist in omgeving Purmerend, maak dan vrijblijvend een afspraak door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.