Beroepscode

Mijn ZHONG certificatie

Ineke Feldmann is met haar Acupunctuur Praktijk gevestigd in Hoorn en is lid van de beroepsvereniging ZHONG, de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten in Nederland. ZHONG staat garant voor hoge kwaliteit en de juiste uitoefening van het vakgebied acupunctuur. Hiernaast garandeert ZHONG volledige privacy van de cliënten en stelt zij strenge hygiëne-eisen aan de behandelingen.

Wanneer u dus bang bent voor besmettingen of voor dat uw privé gegevens en persoonlijke situatie kunnen worden blootgesteld, dan kunt u hier helemaal gerust van zijn dat dit niet gebeurt. De naaldjes die worden gebruikt voor de acupunctuurbehandelingen zijn wegwerpnaaldjes die slechts eenmalig worden gebruikt, waardoor besmetting onmogelijk is. Door de strenge eisen die ZHONG stelt omtrent discretie en privacy zal wat wij besproken hebben tijdens de acupunctuurbehandelingen geheel veilig zijn bij mij en nooit zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt.

Voor meer informatie over de beroepscode voor acupuncturisten, kunt u vinden op de website van de ZHONG (www.zhong.nl) te lezen.