Behandeltarieven

 

Tarieven overzicht Acupunctuur Praktijk - Hoorn 2019

Normaal-/Avond-tarief

Cosmetische Acupuntuur

1e Consult/Intake

 

€ 62,00/€ 72,00

€ 77.00/€ 87,00

€ 77,00/€ 87,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.

 

Aan het einde van de afspraak krijgt u een nota mee, die u contant kunt betalen. Er is pin aanwezig in de praktijk. Met de nota kunt u de kosten van de behandeling bij uw zorgverzekeraar declareren.

Behandeling afzeggen? Doet u dat meer dan 24 uur van tevoren, dan wordt deze niet in rekening gebracht. U kunt dat, ook in het weekend, inspreken op mijn voicemail.

 

Krijg ik de kosten voor de acupunctuurbehandelingen vergoed?

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kun je de kosten voor het acupunctuurconsult geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Er is geen verwijsbriefje van uw huisarts voor nodig. Hoeveel u van uw zorgverzekeraar vergoed krijgt, kunt u vinden in de polisvoorwaarden of op de Zorgverzekeringwijzer.

Omdat acupunctuur wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering gaat dit niet af van uw eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit het basispakket.

Als acupuncturist ben ik aangesloten bij  Zhong (www.zhong.nl

Acupunctuur beroepsvereniging Zhong
Acupunctuurpraktijk-Hoorn  is aangesloten bij Zhong. Deze beroepsvereniging waarborgt een zo hoog mogelijke kwaliteit van aangesloten T.C.M. (Traditional Chinese Medicine) therapeuten. Zij controleert regelmatig het niveau van deskundigheid, zowel van de therapeuten als de opleidingen voor T.C.M. ZHONG verplicht leden jaarlijks  geaccrediteerde bij- en nascholing te volgen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Registratienummer Zhong : 2014021

Overige registratienummers:
KvK:  36053325
CBP: m1548442
AGB-code praktijk: 90058580
AGB-code zorgverlener: 90058577

RBCZ:509985R


Duur van de behandelingen:

  • Het eerste consult (de intake) duurt gemiddeld 1 uur.
  • De vervolgconsulten duren ongeveer 45 minuten.