Wat zeggen de patienten over Acupunctuurpraktijk-Hoorn

 
Half oktober kreeg ik het bericht dat ik borstkanker had.
Snel daarna begon de eerste chemo. In het vooruitzicht nog een operatie en bestraling.
Al deze behandelingen doen het nodige met je lichaam en daardoor werd mij op een gegeven moment acupunctuur geadviseerd.
Ik ben toen in de praktijk gekomen bij Ineke.
Ineke legt op een rustige en duidelijke manier uit hoe alles in zijn werk gaat en voelde me dan ook snel op mijn gemak.
Ben na mijn operatie en net voor de eerste bestraling begonnen.
Van bestraling kun je erg moe worden...echter heb ik daar weinig van gemerkt.
Tevens zorgt de bestraling ervoor dat je huid gaat gloeien en je huid kan stuk gaan. Ineke legde mij uit dat zij punten prikt die de hitte "verdrijven".
De acupunctuur en de adviezen van Ineke met betrekking tot mijn eten en rust/ ontspanning, hebben voor gezorgd dat de energie die ik toen had is gebleven.
Nu de bestralingen achter de rug zijn zorgt de acupunctuur ervoor dat mijn energiepeil beetje bij beetje omhoog gaat.
Mijn lichaam hersteld zich steeds meer en ben benieuwd wat de acupunctuur nog meer voor positiefs gaat brengen.
 
Groetjes Joyce Kraaijer
 

 

"Accupunctuur: baadt het niet, schaadt het niet" Zo dacht ik voordat ik begon met accupunctuur. Ik kende Ineke al, omdat ze mijn pedicure is en heb ik zo doende ook zo’n beetje haar opleiding tot acupuncturist kunnen volgen. Ik heb een lang (westers) medisch verleden. In 2002 ben ik getransplanteerd met een nier. Ik heb diabetes type 2 en heb een huidziekte psoriasis (is ook reuma gerelateerd). Zo af en toe heb ik ook jicht aanvallen.Toen Ineke mij ging behandelen, had ik er nog niet zo veel vertrouwen in. Wat konden die kleine naaldjes mij nu helpen? Ik had al zo veel medicijnen, die redelijk tot goed hun werk deden, maar ik had nog wel een aantal medische problemen, waar ik wat hulp bij nodig had. Ik had regelmatig last van jeuk op mijn scheenbenen, zo erg dat ik het ’s nachts open krabde in mijn slaap. Ik had een ernstige blaasontsteking gehad en had af en toe jichtaanvallen. Na de blaasontsteking was ik niet meer ongesteld geweest, dus mijn hormoonhuishouding was ook in de war.Op al die gebieden is Ineke mij gaan prikken en wonderbaarlijk op al die gebieden is ofwel verbetering gekomen of is het probleem opgelost. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat accupunctuur voor iedereen iets kan doen, maar ik vind dat het het proberen waard is.

Hartelijke groet, Susan Uffkes

 

Acupunctuur werkt echt. Ik heb het altijd al gezegd. Ik zie het nu bij mijzelf ook weer werken. Ik heb een lange tijd last gehad van klachten met mijn menstruatie die ik hier niet verder zal bespreken, maar ben er helemaal vanaf. Ik merkte na de 1e behandeling al dat het beter ging. Na 5 behandelingen was mijn klacht bijna helemaal weg. Ik zou zo weer teruggaan naar Ineke als ik een ander probleem heb dat zij kan behandelen. Dankjewel!

Inge

"Ik heb veel geprobeerd om mijn spanningen (door stress) te verwerken, waaronder het gebruik van diverse medicatieve middelen waar ik achteraf spijt van heb. Acupunctuur heeft mij hier met haar natuurlijke werking uitstekend bij kunnen helpen. Geen vervelende medicijnen met nare bijwerkingen, alleen de behandelingen met de naaldjes. Intussen heb ik echt geleerd hoe ik beter kan ontspannen en heeft acupunctuur mijn lichaam en geest weer rustig gemaakt. Ik had het gevoel te veel energie te hebben (omdat ik altijd erg druk ben), maar dat bleek achteraf niet zo te zijn. Door acupunctuur heb ik nu meer positieve energie en tegelijkertijd de rust om dingen rustig aan te pakken."

Groet, Jan Willem

 

Heb bij verschillende acupuncturisten acupunctuur geprobeerd en Ineke steekt hier met kop en schouders boven uit. Haar praktijk is zeer professioneel en niet een ergens achteraf liggend schuurtje of één of andere hobbykamer. Als acupuncturist is zij volledig gecertificeerd, lid van het Zhong. Veel beter dan dit kan het eigenlijk niet worden op het gebied van acupunctuur. Verder is Ineke als persoon erg warm en vriendelijk, en weet haar patiënten zeer goed tot rust te brengen. Erg belangrijk voor een goede acupunctuurbehandeling.

Anke 

 

Met een zwangerschap van 41 weken en 5 dagen had ik de hoop om thuis te kunnen bevallen zonder ingeleid te hoeven worden bijna opgegeven. Bij de laatste controle gaf mijn verloskundige aan dat het wellicht de moeite zou lonen om acupunctuur bij Ineke Feldmann te proberen. Ze had hierbij al vaker de ervaring dat de bevalling alsnog spontaan op gang kwamen. Ik heb diezelfde middag nog een afspraak kunnen maken bij Ineke. Na een behandeling van een uur waarbij zij precies uitlegde welke stappen zij nam en waarom en een nieuwe afspraak voor twee dagen later (de dag van de inleiding) ging ik weer naar huis. De volgende dag zijn de weeën spontaan begonnen. Het werd een zeer voorspoedige bevalling, welke in 8 uur ongeveer heeft plaatsgevonden. Ik zelf heb het gevoel dat de behandeling acupunctuur de weeën op gang heeft gebracht, er voor heeft gezorgd dat ik de bevalling zonder pijnstilling heb kunnen ervaren en bovendien dat de ontsluiting heel snel is gegaan. Ook mijn herstel is erg soepel verlopen. Ik geloof dan ook enorm in de doeltreffendheid van behandelingen bij Ineke, hartelijk dank hiervoor."

Elsbeth van der Graaf

 

Mijn zoontje (5 jaar) is overdag heel druk en valt 's avonds in een diepe slaap, daardoor merkt hij niet dat hij moet plassen en is elke ochtend weer het bed helemaal nat. Daardoor durft hij nergens te logeren. Via een vriendin hoorde ik dat Ineke Acupunctuur doet en mijn zoontje wellicht zou kunnen helpen. We kregen adviezen mee naar huis en nu vijf behandelingen later is hij alweer twee weken droog 's nachts. Ineke, namens Floris en ons bedankt!

Groetjes Fam van der Wiel