Acupunctuur Hoorn

Loopt u al een tijdje rond met problemen die ondanks een bezoek aan de huisarts maar niet overgaan? Te denken valt aan problemen met de rug, hoofd (migraine), slijmbeursontstekingen, burn-out, misselijkheid (bijvoorbeeld bij zwangerschap), menstruatieklachten (PMS), overgangsklachten en slaapproblemen. In dergelijke gevallen kan het zijn dat de reguliere zorg onvoldoende resultaat boekt. Blijf niet met deze problemen rondlopen maar overweeg dan, eventueel in overleg met uw huisarts, een acupunctuurbehandeling bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn.

Chinese acupunctuur Hoorn

Mijn naam is Ineke Feldman en in ben acupuncturist in Hoorn. Via mijn praktijk aan de Duke Ellingtonhof 60 in Hoorn behandel ik verschillende klachten op basis van de methode van dr. Tan. Dr Tan is van Chinees-Indonesische afkomst en heeft zijn westerse medische opleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam aangevuld met opleidingen in de Chinese geneeskunde en alternatieve geneeswijzen. Zijn methode gaat uit van het gegeven dat er over het lichaam verschillende meridianen lopen die gezamenlijk een netwerk vormen dat zorgt voor evenwicht. Wanneer er een verstoring optreedt in dit netwerk, dan resulteert dit in (pijn)klachten. Via acupunctuur worden er punten op het lichaam geprikt die het natuurlijke evenwicht in het lichaam herstellen.

Voordat u een behandeling bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn begint, wordt er eerst een gedegen anamnese (intake-gesprek) afgenomen waarop de behandeling wordt afgestemd. Verder wordt er ook een Chinese pols- en tongdiagnostiek gedaan om daar de behandelindicatie op in te stellen. Voor Chinese acupunctuur in Hoorn bent u bij mij dus aan het juiste adres.

Vergoeding verzekering

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een behandeling met acupunctuur bij vele klachten effectief kan zijn. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden de kosten van uw acupunctuur behandeling in Hoorn dan ook veelal geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Het gaat ook niet ten koste van uw eigen risico en u heeft geen verwijsbriefje nodig van de huisarts.

Accupunctuur Praktijk – Hoorn

Acupunctuur Praktijk – Hoorn werkt onder de strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening van het vak acupunctuur, hygiënemaatregelen en privacy bescherming. Hierdoor bent u er van verzekerd dat Acupunctuurpraktijk – Hoorn de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid biedt op het gebied van acupunctuurbehandelingen. Zoekt u dus een professionele acupuncturist in Hoorn, maak dan vrijblijvend een afspraak met mij door te bellen via 0229-271997 of mobiel:06-41765056. Mailen kan via info@acupunctuurpraktijk-hoorn.nl.